DADO TOPIĆ NA VG BLUES, ROCK & COUNTRY FESTIVALU

Park dr. Franje Tuđmana

Informacije
Datum: 27. lipnja 2020.
Time: 17:00
Lokacija: Park dr. Franje Tuđmana
Detalji

U sklopu tradicionalnih Goričkih večeri 2020. na rasporedu je i VG BLUES, ROCK & COUNTRY FESTIVAL. Ovo je sedma godina otkako istaknuti velikogorički glazbenici publici nude muzičke žanrove koje nema često priliku slušati uživo.

‘Cilj je stvoriti suvremenu glazbenu sliku Velike Gorice, čemu osim domaćina uvelike pridonose gosti različitih glazbenih izričaja iz cijele Hrvatske. Mnogi eminentni glazbenici poput Lele Kaplowitz, Eduarda Jimmya Matešića, Riste Ibrića… nastupali su na ovom Festivalu’ podsjetili su organizatori iz POUVG-a.

Ovogodišnji gost Festivala je eminentni glazbenik Dado Topić koji će nas vratiti u zlatno doba rock glazbe. Publiku će podsjetiti na sve velike hitove koji krase njegovu dugu i raskošnu karijeru. Pjesme ‘Makedonija’, ‘Da li znaš da te volim’, ‘Superstar’ i mnoge druge u novim aranžmanima predstavljaju ovog bezvremenskog rock pjevača u sasvim modernom izdanju.

U parku dr. Franje Tuđmana ovogodišnji VG Blues, Rock & Country festival kreće u subotu, 27. lipnja, u 17 sati, a svirka će potrajati sve do 22 sata. U sklopu Goričkih večeri ulaz je besplatan za sve one željne vrhunske glazbe!

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist