(ne)normalni

Boogaloo

Informacije
Datum: 2. travnja 2022.
Time: 20:00
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/839585647429022
Detalji

Nakon Balaševićeve glazbe, (ne)normalni sada sprema autorske koncerte u Splitu i Zagrebu!

(ne)normalni su bend itekako poznat hrvatskoj publici, a početkom travnja dolaze promovirati svoj drugi autorski album! U pametne telefone ili crne rokovnike valja zapisati 2. travnja kad će nastupiti u zagrebačkom Boogaloou.

“Prebrzo je 21. stoljeće i nije lako naći vremena i strpljenja da uronite u nešto novo… Ali probajte, zastanite, zamrznite svijet nakratko. Doživite nas, jer možda vam se i ne svidimo”, poručio je šaljivo frontmen benda Nenad Jelenković.

(ne)normalni postoje više od 20 godina. U regiji su postali poznati po sviranju “Balašević tribute” koncerata. Sad već davne 2005. godine su, na poziv Đorđa Balaševića, gostovali na njegovom show serijalu “Dok je nama nas” koji se emitirao na RTS-u. Nakon toga se dogodio i prvi koncert u Zagrebu, točnije u KSETU-a, koji se na kraju pretvorio u duplo rasprodan koncert. (ne)normalni su zatim nekoliko puta rasprodali veliku dvoranu Boogaloo. Svoj prvi autorski album izbacuju 2016. pod nazivom “(ne)kompatibilnosti”, koji broji jedanaest pjesama, a upravo sada, početkom proljeća 2022., izlazi “Refren za poneti”, drugi album s devet pjesama.

Bend čine Anja Aleksić (violina), Dejan Savić (tekstovi), Nenad Jelenković (vokal i gitara), Milan Jančurić, Deran (saksofon, klarinet, flauta),Miloš Jovanović Brule (klavir), Branislav Pavlović (bas gitara) Atila Benke (bubnjevi), Igor Martinko (gitara i harmonika).

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist