Postmodern Jukebox

Boogaloo

Informacije
Datum: 5. prosinca 2019.
Time: 20:00
Lokacija: Boogaloo
Event: https://www.facebook.com/events/749254825499327/
Detalji

Postomodern Jukebox, u čijem radu se isprepliću različita glazbena vremena, svojom Welcome to Twenties 2.0 turnejom, svijet želi pripremiti za novo desetljeće. Tvorac Postmoderna, Scott Bradlee, nada se da će nadolazeća dekada glazbi vratiti stil i stvaralačku umješnost, jer se prošlih generacija tipizirala.

„Dvadesete godine prošlog stoljeća, donijele su nam Jazz, jedinu pravu američku umjetničku formu. Tko zna što je moguće u 2020-ima?“ kaže Bradlee. „Jedno je sigurno, a to je, da ima puno ljudi koji su umorni od skandaloznih i lažnih naslova, bezumnih reality emisija i ovisnosti o pametnim telefonima, koji su u posljednjem desetljeću samo dijelili ljude. Koristimo naš mali kutak prostora pop kulture kako bismo ljudima omogućili da zaborave svoje nevolje i pridruže nam na koncertu, slaveći istinski glazbeni talent i bezvremenski stil – uživo i u stvarnom životu.

Early bird – prvih tristo ulaznica po cijeni od 180 kn, regular 200 kn, VIP – 260 kn te na ulazu, na dan koncerta po cijeni od 220kn. Pretprodajna mjesta: Entrio.hr, blagajna kluba(10-16h), Dirty Old Shop i knjižari Rockmark. Slušaj i Gold, jer imamo za tebe upadinoviće 🙂

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist