The Doors Alive

Boogaloo Zagreb

Informacije
Datum: 2. srpnja 2022.
Lokacija: Boogaloo Zagreb
Detalji

Nakon dvije godine u Boogaloo ponovo dolaze najbolji svjetski The Doors tribute band, The Doors Alive iz Velike Britanije koji će održati koncert u sjećanje na Jima Morrisona kojem je 51. godišnjica smrti 03.07.2022.

The Doors Alive dočaravaju zvuk, izgled, prisutnost i realistični osjećaj šezdesetih i ranih sedamdesetih godina prošloga stoljeća koji publiku vraća u vrijeme bezvremenskih hitova legendarnih kalifornijskih rock gurua The Doors, pa ćemo tako na koncertu imati prilike čuti hitove kao što su „Light My Fire“, „When The Music’s Over“, „People Are Strange“, „Love Me Two Times“, „Break On Through (To The Other Side)“, „Riders On The Storm“, „The End“ i mnoge druge. Radi se o koncertu svjetski renomiranog i dokazanog, te jednog od najboljih tribute bandova općenito.

The Doors Alive su napunili neke od najprestižnijih dvorana i klubova po cijeloj Europi i Velikoj Britaniji te oduševiti publiku od Orkneya do Berlina. Također su nastupili kao glavna grupa na najvećem festivalu posvećenom grupi The Doors „The Feast Of Friends“, rasprodali liverpoolski „Cavern Club“ i manchesterski „Academy“, a stalni su gosti i open-air festivala u Engleskoj, Škotskoj, Njemačkoj. Ukratko, The Doors Alive oduševljavaju i najveće skeptike!

Vrata se otvaraju u 20 sati, a početak koncerta je najavljen za 20 sat, cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 140 kn, a na dan koncerta 160 kn. Pored običnih ulaznica će u prodaji biti i posebne VIP ulaznice sa kojima će posjetitelji moći ovaj spektakl posmatrati sa sjedečih mjesta VIP balkona gdje će biti šank i konobari samo za njih. Cijena VIP ulaznica iznosi 200 kn u pretprodaji, te 220 kn na ulazu, limitirane su na 70 komada i mogu se kupiti samo preko Entrio sustava.

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist