GOLD BIKE OTIŠAO U LEINE RUKE!

Autor 1. travnja 2020.

OSVOJI bicikl iz Keindl sporta! 😉

Filip svaki dan na posao dolazi biciklom. Od sada možeš i ti! I ne samo na posao!

EDIT: Hvala svima na trudu i lijepim (a i ponekim potresnim) pričama i pjesmama koje ste nam slali! Ekipa Gold Morninga ovog puta odabrala je Leinu priču kao najdražu… osvojila nas je jednostavnošću i skromnošću… Bicikl je naime namijenila svom dečku Filipu koji joj puno pomaže u poslu, a sada će moći i ona sama naučiti voziti bicikl… Lei i Filipu želimo dobar provod s bajkom, a evo i jedna fotkica! :*

Leina priča:

Moje ime je Lea, ali ja ne bi htjela igrati za sebe nego mislim da je moj dečko Filip, stvarno zaslužio novi bicikl. 🙂 Ja sam prije 2 godine otvorila firmu i on mi je najveća potpora u svemu, a kako to obično biva s novim firmama, nemam još baš neku zaradu tako da nas dvoje živimo s pesekom i macom u iznajmljenom stanu uglavnom na njegovoj plaći pa on nema baš novaca za sebe. Ja radim prosječno 15 sati dnevno tako da je morao preuzeti i većinu kućanskih poslova, kuha nam, a pomaže mi i u poslu kad god može, čak je naučio i šivati gumbe! 🙂 Voljela bi mu se nekako zahvaliti za sve što radi za mene, a prije par mjeseci su mu ukrali bicikl koji je imao godinama i od tad ne uspjeva ni približno uštediti za novi. Stvarno obožava voziti bicikl, od kad je bio skroz mali izvodi vratolomije na njemu, a najluđe što je s biciklom napravio bi vjerojatno bilo to što je dvije godine išao na Motovun s biciklom. 🙂 Kad bi dobio novi bicikl sigurno bi ga vozio svaki dan na posao, a stalno priča kako bi volio opet otputovati negdje s biciklom. Da stvar bude još bolja, ja uopće ne znam voziti bicikl i za rođendan mi je nabavio jedan prekrasan rabljeni kakav sam oduvijek htjela, ali sad ne želim učiti dok se ne možemo voziti zajedno…tako da bi i on i ja bili preeeesretni kad bi osvojio novi bicikl! 

Evo i nekoliko Vaših priča, no ipak smo imali samo jedan bicikl:

Neven:

Moja prijateljica i ja imamo zajedno sto dvadeset godina. Volimo
svo slobodno vrijeme provoditi na biciklima , u prirodi, na
izletima, javni prijevoz ne koristimo …vozimo samo biciklima
..na posao, na izlet svejedno.
Moj bicikl je relativno novi, međutim bicikl moje prijateljice
dao je svoje …i ne može ga više koristiti. Ja se ne volim
voziti sam, nemam nikoga s kime bi se vozio osim nje, a ona je
bez bicikla izgubljena. Svuda kuda ide koristi bicikl, a za brzo
dolaženje na posao joj je neophodan. Kako je ona u kroničnoj
besparici, a nisam ni ja bolji, palo mi je na pamet da bi mogao
od GOLD FM-a kojeg slušam stalno dobiti GOLD BAJK da joj
poklonim za skori rođendan. NOVI GOLD BAJK 🙂
Pa eto…ako mi se posreći, da ne ostanem bez partnerice za
bajking, a njoj da za rođendan poklonim NOVI GOLD BAJK.

Boris:

Dok Vam pišemo ovo, preplavljuju me misli o budućnosti. Razmišljam kako bi ona izgledala i spontano zamišljam uličnu scenu iz Bladerunnera. Što ako iscrpimo sve izvore energije, zaklonimo Sunce i još se više otuđimo od prirode? Sjetili bi se ˇonih staromodnihˇ bicikala koji u sadašnjoj situaciji vrijede koliko i oni u mračnoj viziji budućnosti. Eto, valjda mi je toliko potreban…
No, dobro. Zašto baš ja?
Jer bih ga posuđivao svima koji su odgovorni i kojima je potreban.
Kuda bih išao?
Svuda gdje i inače da imam bicikl, auto ili javni prijevoz. Jedino po oluji ga ne bih vozio. San mi je proputovati Sjevernu Europu na biciklu i šatorom. Od Škotske do Norveške, negdje po ljeti i sa dragom osobom. 
Najluđe što sam napravio sa biciklom? 
Ostavio ga zaključanog na stanici od tramvaja. Kada sam se vratio mu je falio prednji kotač. I napravio isto par godina poslije kada sam žurio na fax, na ispit kojeg sam pao i kada sam imao jedan od najgorih dana u godini. Nisam se sjetio bicikla do idućeg jutra kojeg, naravno, tada više nije bilo. Ako svatko zaslužuje drugu šansu, ja se prijavljujem za treću sreću.

Dijana:

Scott eto broji 20 godinu, eno ga ruzinavog i rasklimanog zavezanog ispred zgrade na Remizi. i tako cijelu zimu, kako izgleda, neće njega nitko. al da služi, služi. di god treba on vozi. samo, u tim godinama, teško se opet navikava na grad, četiri godine pičio je slobodno po, sad mu se čini, tako dalekom Visu, četiri prekrasne jeseni, zime i otočka proljeća, pa ljeta, nijednom zaključan. a sad neki katanac, svako malo, svašta. a tamo.. samo cesta, priroda, more, poneka kala..i sunce, puno sunca..
a nije da nije zaslužio taj odmor na Visu, dobro se po Zagrebu navozao prije odlaska. od kad je izašao iz onog, danas nepostojećeg, dućana sportske opreme na Ilici prošlo je kilometara kroz te pedale. seljakao se po metropoli, diplomirao, vozio od jednog dečka, pa od jednog posla, pa na drugi, pa treći, onda se priženio, onda su krenule dječje sjedalice iza, prvo jedna djevojčica svaki dan do vrtića na drugom kraju grada, pa ubrzo i dječak, pa onda opet selidbe, pa drugi posao. i onda konačno otok. skinula se dječja sjedalica, došlo je društvo dječjih bicikala, dobio je košaricu naprijed. i novo točkasto zvonce, a uz njega i točke da pokrije hrđu. i susreo ljubav.
i sad opet tako star i umoran nazad u grad..svaki dan po prometnim gužvama do posla. slabo vidi nebo. jedino o čemu sanja je odlazak u mirovinu, opet na Vis, tamo gdje su sve bicikle slične njemu, obilježene svojim pričama i upomenama, škripave i neušminkane. 
možda mu ti, Filipe, možeš pomoći, jer netko ga ovdje mora zamijeniti, a ta šta ga uporno vozi očito još neko vrijeme neće dolje.
u Scottovo ime zahvalna.
Jelena:
“U super svijetu gdje vladaju super moći
gdje mogao bi letjeti i čitati misli kad pogledaš nekome u oči,
meni samo jedna super želja na um bi pala,
Kad god si zamislim tu da je moja pedala!
Kad pucnem prstima moj bajk da se stvori
Dan da mi popravi i gužvu svaku obori
Jurila bi tako gradom bez beda,
Preticala žurno svaku bakicu i svakog djeda.
Moj bajk je već star ali samo on zna gdje smo bili,
Zabijali se u stupove dok s frendovima na nasipu smo pili.
Vrijeme je da i on mirovinu dočeka,
Lanac već puca, nije ni kočnica neka.
I zato nasljednika on novog treba,
Keindl sport čini mu se kao dobra stvar,
I sam navija da postane Jeleni dar.
Ako mu ova rima novog kolegu donese,
Odahnut će njegov volan 
Konačno će postati nekom penzioneru dar.
Da starost dočeka u prvoj brzini,
I neke mirne staze konačno odvozi u tišini.”

 

KAKO DO GOLD BAJKA?

Javi nam se na [email protected]  i pošalji nam priču kuda sve planiraš na novom biciklu koji možeš osvojiti na Natječaju i/ili zašto baš ti trebaš novi bicikl, ili što su najluđe/najbolje dosad napravili sa svojim biciklom. U svakom slučaju imaš svu slobodu biti kreativan, a priča koja najviše impresionira našu jutarnju ekipu – osvaja bicikl!

Ponudu bicikla i svega ostalog chekiraj na stranici Keindl sporta, kad je riječ o biciklima i outdooru, fakat su zakon!

 

Pravilnik GOLD BIKE 2020

 


Zanima nas što misliš ...

Ostavi komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist