NIKA PODIŽE OCJENE IZ HRVATSKOG

Autor 13. lipnja 2019.

Naša Nika Levak na nekoliko se minuta vratila u školske klupe kako bi učenicima Nadbiskupske klasične gimnazije pomogla podići ocjene za kraj školske godine:

Dok se mi tu kuhamo u uredima, zadnji tjedan škole traje. Sjećate se kak su izgledali Vaši zadnji dani? Nika je vječito bila pred pločom da pokupi neku bolju ocjenu i zato se jako razveselila jer je dobila tu čast vratiti se u školu i spasiti ekipu iz Nadbiskupske klasične gimnazije.

Sara, Dora i Mihovil našli su se pred pločom na satu hrvatskog jezika kod svoje najdraže profesorice Anđe i zajedno sa cijelim 2.A razredom, uključili su se na frekvenciju Golda.
Naime, njihov zadatak bio je oboriti profesoricu s nogu da bi dobili veću ocjenu. Ekipa se sjetila jednog kreativnog rješenja, a to je da se jave Niki da ona osvoji profesoricu. S obzirom da je profi najdraži citat od Ive Andrića: ‘Bilo je toliko stvari u životu kojih smo se bojali, a nije trebalo. Trebalo je živjeti’, Nika je predložila da profa odmah upiše veće ocjene.

Osim Andrića, profa voli i Parni Valjak, pa smo ju počastili pjesmom ‘U LJubav vjerujem’. Mi smo vjerovali u više ocjene, a čini se da smo u tome i uspjeli:

 

  • u iščekivanju profine reakcije
  • čeka seeeee

  • uspjeli smo!!!

Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist