Poslušaj dosad neobjavljenu pjesmu Stonesa i Jimmyja Pagea

Autor 23. srpnja 2020.

The Rolling Stones predstavljaju ‘Scarlet’, dosad neobjavljenu stvar koju su 1974. snimili sa Jimmyjem Pageom.

Nakon što su The Rolling Stones otkrili da će reizdati svoj album ‘Goats Head Soup’, legendarni rockeri podijelili su još jednu davno snimljenu stvar. Riječ je o pjesmi ‘Scarlet’ iz 1974. godine na kojoj su radili i Rick Grech i Jimmy Page.

Kolaboracija Stonesa i gitarista Led Zeppelina naći će se na nadolazećem reizdanju ‘Goats Head Soup’, a očekujemo ga 4. rujna. Fanovi će na deluxe reizdanju imati priliku poslušati deset bonus pjesama, među kojima će se uz ‘Scarlet’ i ‘Criss Cross’ naći i još jedna neobjavljene pjesma ‘All The Rage’. Box setovi će sadržavati i ‘Brussels Affair’, live album od 15 pjesama snimljen 1973. godine za vrijeme koncerta u Belgiji. Na izdanju će se naći klasici poput ‘Tumbling Dice’, ‘Midnight Rambler‘ i ‘Jumping Jack Flash‘.

Keith Richards otkrio je kako se sjeća dana kad su se u istom studiju našli oni i Led Zeppelin. ‘Imali su zakazan ‘session’ nakon njih, ali Jimmy je odlučio ostati. Krenuli smo snimati demo, zajednička pjesma nije bila u planu. Rezultat je bio dobar, a bila bi šteta da ljudi ne čuju pjesmu.’

Album ‘Goats Head Soup’ objavljen je 1973. godine i doživio je velik uspjeh. Na albumu se nalaze hitovi kao što su ‘Angie‘, ‘Dancing With Mr. D‘ i ‘Doo Doo Doo Doo Doo (Heartbreaker)‘.

‘Scarlet’ poslušaj na linku:


Zanima nas što misliš ...

Ostavi komentar

Tvoja email adresa neće biti objavljena. Obavezna polja su označena *Gold Xmas

#legendarnihitovi

Current track

Title

Artist